Terapeut anksioznost depresija terapija

Terapeut anksioznost depresija terapija . Naš tim iskusnih i empatičnih terapeuta radi zajedno s vama kako bi istražili dublje slojeve vaših emocija

UPOZNAJTE NAS

Naš tim čine psiholozi koje ujedinjuju kvaliteti poput otvorenosti, iskustva i striktnog poštovanja etičkih standarda.

Tijana Marković
Tijana Marković MA Psiholog
Osnivač Centra DAP
Kognitivno bihejvioralni psihoterapeut u superviziji

Milica Čolović
Milica ČolovićPhD Psiholog
Kognitivno bihejvioralni psihoterapeut u superviziji
Petra Blagojević
Petra BlagojevićPsiholog
Kognitivno bihejvioralni psihoterapeut u edukaciji
Aleksandra Petković
Aleksandra PetkovićMA Psiholog
Kognitivno bihejvioralni psihoterapeut u superviziji

Naš tim psihologa radi zajedno s vama kako bi istražili dublje slojeve vaših emocija, misli i ponašanja. Bez obzira radi li se o anksioznosti, depresiji, odnosima, traumi ili bilo kom drugom izazovu s kojim se suočavate, mi smo ovde da vam pružimo podršku na vašem putu prema unutarnjem iscjeljenju i ličnom razvoju. Naš tim čine profesionalci koje ujedinjuju kvaliteti poput otvorenosti, iskustva i striktnog poštovanja etičkih
standarda.

Naš pristup je individualizovan i prilagođen vašim potrebama. Svaki klijent je jedinstven, a mi verujemo da terapija treba biti prilika za rast, introspekciju i promenu. Bez osude i s puno poštovanja prema vašim iskustvima, radimo zajedno kako bismo razvili alate i strategije koji će vam pomoći da se nosite sa izazovima života na zdrav i održiv način.U našem centru koristimo mnoštvo psihoterapijskih metoda i tehnika sa ciljem unapređeivanja i zaštite
mentalnog zdravlja dece i odraslih.

Želimo da pomognemo deci i mladima da postanu samosvesniji i da bolje razumeju svoje misli i osećanja kao i da u potpunosti ostvare svoje razvojne potencijale. Naš cilj je da ih naučimo novim načinima za rešavanje stalnih problema.

Čemu težimo

Želimo da pomognemo deci,tinejdžerima i odraslima da postanu samosvesniji i da bolje razumeju svoje misli i osećanja kao i da u potpunosti ostvare svoje razvojne potencijale. Naš cilj je da ih naučimo novim načinima za rešavanje stalnih problema.

Vizija našeg centra se proteže i dalje od sadašnjeg trenutka. Želimo postati središte koje inspiriše zajednicu na otvoreni razgovor o mentalnom zdravlju, uklanja stigmu i promoviše zdravu komunikaciju i podršku među ljudima. Želimo biti resurs za obrazovanje i edukaciju o važnosti brige o mentalnom zdravlju, kako među pojedincima tako i među institucijama i organizacijama.

Vaše unutarnje blagostanje je naš prioritet. Obećavamo vam da ćemo biti uz vas u svakom koraku vašeg putovanja prema boljem mentalnom zdravlju. Centar DAP je mesto gde se počinje transformacija i gde se rađaju pozitivne promene.

Expert Healthcare

Nulla consectetur sollicitudin tincidunt. Sed lacinia finibus nunc, ut molestie lorem porta a. Aenean vitae sagittis nisi. Donec vel nulla ac elit venenatis finibus eget vel erat. Vivamus nibh ante, egestas convallis leo eget, venenatis eleifend ligula. Ut porttitor tempor placerat. Suspendisse et lectus maximus, mollis dui euismod, bibendum felis. Praesent sagittis ut leo eget lacinia. Etiam et dictum neque. Nunc fermentum libero quis tortor molestie, nec sodales diam tincidunt. Pellentesque a magna nec sem pharetra blandit.

  • It is along estalished fact that reader
  • luctus vitae nulla. Quisque efficitur lobortis orci sit amet vehicula
  • Sed tincidunt tincidunt velit, vel scelerisque nibh
Icon

OUR PATIENTS SAY

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae

Avatar
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
PENNY DANIELS
Avatar 2
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
MARGERET TINSDALE
Avatar 3
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
ROSE JAMERSON
0
Healthy Patients
0
Specialized Doctors
0
Unique Departments
0
National Awards

Zakažite termin

Zakažite termin kod nas i otvorite vrata ka unutarnjem rastu i emocionalnom blagostanju. Naš stručni tim čeka da Vas sasluša, podrži i vodi na vašem putu ka pozitivnim promenama.