Kognitivno bihejvioralna psihoterapija nis

kognitivno bihejvioralna  psihoterapija nis  . Centar za razvoj i zaštitu mentalnog zdravlja pristupa širokom spektru emocionalnih, kognitivnih i bihevioralnih problema koji se često javljaju u detinjstvu, adolescenciji i kod odraslih. Terapeuti koriste različite metode zasnovane na kognitivno – bihevioralnim tehnikama kao i terapiju igrom.  Blisko sarađujemo sa roditeljima na rešavanju problema kod kuće i u školi i pomažemo deci da vode zdrav i srećan život.

Kognitivno bihejvioralna psihoterapija nis

kognitivno bihejvioralna psihoterapija nis  . Centar za razvoj i zaštitu mentalnog zdravlja pristupa širokom spektru emocionalnih, kognitivnih i bihevioralnih problema koji se često javljaju u detinjstvu, adolescenciji i kod odraslih. Terapeuti koriste različite metode zasnovane na kognitivno – bihevioralnim tehnikama kao i terapiju igrom.  Blisko sarađujemo sa roditeljima na rešavanju problema kod kuće i u školi i pomažemo deci da vode zdrav i srećan život.

Centar za razvoj i zaštitu mentalnog zdravlja

Centar za razvoj i zaštitu mentalnog zdravlja DAP nalazi se u Nišu. Psihoterapija i psihološko savetovanje dostupni su deci, adolescentima i odraslima. Naš tim psihologa i psihoterapeuta pristupa širokom spektru emocionalnih, kognitivnih i bihevioralnih problema koji se često javljaju u detinjstvu, adolescenciji i kod odraslih. Psihoterapeuti koriste različite metode zasnovane na kognitivno – bihevioralnim tehnikama kao i terapiju igrom. Psihoterapija dece usmerena je na rešavanje problema kod kuće i u školi i pomaže deci da vode zdrav i srećan život.
Verujemo da je timski pristup posebno važan sa malom decom i tražimo vaše partnerstvo u pronalaženju načina za efikasno rešavanje problema.
Psihoterapija sa adolescentima se fokusira na stvaranju poverljivog i iskrenog okruženja, zasnovanom na razumevanju. Adolescencija je vreme velikih promena i može biti vrlo burna. To je vreme tranzicije od detinjstva ka sticanju nezavisnosti i suočavanja sa brojnim razvojnim izazovima i preprekama. Psihoterapija sa adolescentima se često fokusira na borbe vezane za porodične odnose, partnerske i drugarske veze, donošenje odluka, akademski učinak, interakcije u grupi vršnjaka i razne stresore vezane za proces ulaska u odraslo doba.
Naši psiholozi su iskusni u radu sa ovom populacijom i nude odličan balans i komunikaciju specifičnu za potrebe dece, tinejdžera i njihovih porodica.
U našem centru verujemo da svako zaslužuje pristup uslugama koje se odnose na zaštitu mentalnog zdravlja i ovo verovanje tranformišemo u akciju svakog dana.

Kognitivno bihejvioralna psihoterapija nis

kognitivno bihevioralna psihoterapija nis  . Centar za razvoj i zaštitu mentalnog zdravlja pristupa širokom spektru emocionalnih, kognitivnih i bihevioralnih problema koji se često javljaju u detinjstvu, adolescenciji i kod odraslih. Terapeuti koriste različite metode zasnovane na kognitivno – bihevioralnim tehnikama kao i terapiju igrom.  Blisko sarađujemo sa roditeljima na rešavanju problema kod kuće i u školi i pomažemo deci da vode zdrav i srećan život.

Psihoterapeut za decu

Nudimo podršku i razumevanje Vašem detetu kako bi raslo sa osmehom – Jer svako dete zaslužuje srećno i bezbrižno detinjstvo.

Psihoterapija za odrasle

Pružamo stručnu podršku odraslima za prevazilaženje izazova, oslobađanje potencijala i ostvarivanje emocionalnog blagostanja.

Psihološka podrška

Pridružite nam se na ovom putovanju, bez obzira na to gde se trenutno nalazite, mi smo ovde da Vam pružimo podršku, razumevanje i stručno vođstvo.

Make An Appointment

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae