Deciji adolescentni psihoterapeut Nis

Deciji adolescentni psihoterapeut Nis . visokokvalifikovani i rigorozno obučeni stručnjaci za mentalno zdravlje koji rade sa decom i mladima, i njihovim roditeljima ili starateljima, uključujući i one sa ozbiljnim mentalnim poteškoćama. Nakon studija psihologije ili završene specijalizacije iz psihijatrije nastavljaju četvorogodišnju edukaciju u nekom od psihoterapijskih pravaca. psihoterapeuti rade sa decom i mladima koji su pogođeni problemima kao što su depresija, agresija, fobije, anksioznost, fizički/psihosomatski poremećaji, poteškoće u učenju i problemi u ponašanju. Oni podržavaju i koordiniraju svoj rad sa drugima koji se bave detetom ili adolescentom. Kroz različite tehnike i pristupe (npr. podsticanje i/ili uključivanje u igru, crtanje, pričanje i pisanje),

Dečiji i adolescentni psihoterapeut

Dečiji i adolescentni psihoterapeuti su visokokvalifikovani i rigorozno obučeni stručnjaci za mentalno zdravlje koji rade sa decom i mladima, i njihovim roditeljima ili starateljima, uključujući i one sa ozbiljnim mentalnim poteškoćama. Nakon studija psihologije ili završene specijalizacije iz psihijatrije nastavljaju četvorogodišnju edukaciju u nekom od psihoterapijskih pravaca.

Dečiji i adolescentni psihoterapeuti mogu imati tretmane sa decom i mladima pojedinačno (ukoliko je dete starije) ili zajedno sa članom porodice (ukoliko je radi o mlađem detetu). Istovremeni rad sa roditeljima ili starateljima dece na terapiji je važan deo pristupa dečijoj psihoterapiji. Psihoterapija dece i adolescenata se fokusira isključivo na rad sa decom i mladima (0-25) i njihovim porodicama.

Dečiji psihoterapeuti rade sa decom i mladima koji su pogođeni problemima kao što su depresija, agresija, fobije, anksioznost, fizički/psihosomatski poremećaji, poteškoće u učenju i problemi u ponašanju. Oni podržavaju i koordiniraju svoj rad sa drugima koji se bave detetom ili adolescentom. Kroz različite tehnike i pristupe (npr. podsticanje i/ili uključivanje u igru, crtanje, pričanje i pisanje), dečiji psihoterapeut radi na tome da pomogne mladoj osobi da prevaziđe probleme koji je omataju i unapredi svoj kvalitet života.

U našem centru za razvoj i zaštitu mentalnog zdravlja psihoterapija dece i adolescenata se obavlja pod supervizijom specijaliste dečije psihijatrije, Prof. Dr. Miodraga Stankovića.

RADNO VREME

Pon – Pet 10:00 – 20:00
Sub Po zakazivanju
Ned Po zakazivanju

Lokacija

Zakažite termin

Centar DAP – Siguran prostor za vaš unutarnji rast i emocionalno blagostanje

Deciji adolescentni psihoterapeut Nis